High-D LIVE

High-D LIVE

Elävä musiikki, HIGH-D, High-D, Juhlasali, Kulttuuri, Liikunta, Pilates Strings, Ravintola, Viulisti, Vokalisti

High-D eli vokalisti, diplomiviulisti, musiikkipedagogi Heidi Marjaana Mantere on musiikin moniottelija, jonka laaja ohjelmisto kattaa joulutunnelmaa, mutta myös bossa novaa, balladeja ja pop musiikkia.
Räätälöidään tunnelma tilaisuuteenne yhdessä!


Helsinki, Suomi

Hintaluokka, euroa:

400-1000

per henkilö

Vokalisti, diplomiviulisti, musiikkipedagogi Heidi Marjaana Mantere artistinimeltään High-D on luonut uutta musiikkia vuosina 2020-2022 yhteensä jo 12 singlen verran yhteistyössä musiikkituottaja P. Saukkosen kanssa.
Kaikki sinkuista on julkaistu laajasti eri digialustoilla DK Distrokid -jakelijan kautta mm. Spotify, YouTube, Amazon, iTunes, ApplePlay, Tidel, Deezer…
Uusin 13. sinkku I see the brighter light julkaistaan 12.11.2022.

Heidi on kokenut esiintyjä, sillä hän on pitkään räätälöinyt yksityis- ja yritystilaisuuksiin musiikkikokonaisuuksia eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Heidi on myös valittu useamman kerran TOP20 ja TOP25 listoilla ihan kärkijoukkoon mm. FinnRadio FM kanavan TOP20 Suomi soi -listalla useamman kerran sijalle 1 (myös #2, #4) ja kansainvälisellä Muse Boat Live Channel -kanavalla myös helmikuusta 2022 alkaen sijoille 1-11 (#1, #2, #3, #4…).
High-D ohjelmisto pitää sisällään bossa novaa, kohtalokkaampaa Bond -tunnelmaa, balladeja sekä pop -musiikkia. Tutustu digialustoilla ja ota yhteyttä!

Heidiltä löytyy useampi eri kokoonpano High-D materiaalin lisäksi, joten kysy lisää sähköpostitse. Hän on esiintynyt useilla eri festivaaleilla vuosien saatossa ja pitänyt omia isoja konsertteja mm. The Carpenters -konsertin, jossa hän esiintyi Big Bandin solistina Pori Jazz 2006 ja Arabian Kevät tapahtumissa 2005 ja 2007. 
Heidiltä löytyy myös kevyttä klassista, tangoja, valsseja ja svengaavaa ohjelmistoa viulusolistina ja vokalistina yksin, duolla, triolla ja tarvittaessa isommallakin kokoonpanolla.

Viulusolistina ja vokalistina Heidi Marjaana Mantere

Duot
Heidi M. Mantere viulu, laulu & Johannes Niskanen harmonikka
Heidi M. Mantere viulu, laulu & Hannu Rantanen kontrabasso – Heidi&Hannu Like Alive

Trio
HJH Heidi M. Mantere – Hannu Rantanen ja Janne Hovi piano

Kysy lisää!

Tehdään yhdessä tilaisuuteesi, tapahtumaasi tai juhlapäivääsi musiikkikokonaisuus, joka viihdyttää!

Heidi on myös suosittu Somatic Pilates ohjaaja – tutustu Pilates Strings (fb, IG, Twitter)