Mahtavia bileitä hyvällä meiningillä ja vankalla kokemuksella!

Mahtavia bileitä hyvällä meiningillä ja vankalla kokemuksella!

Elävä musiikki

Bilebändi BadCase saa yleisön varmasti viihtymään reilu sadan keikan kokemuksella. Mahtavia bileitä jo vuodesta 2009. Yli 100 kappaleen biisivalikoima.


Helsinki, Suomi

Hintaluokka, euroa:

1000-2000

koko ohjelma

Tässä bändi, joka saa yleisön todella viihtymään, tanssimaan jalkansa kipeiksi ja laulamaan äänensä käheiksi tuttujen biisien tahdissa!

BadCase on vuonna 2009 perustettu, tähän mennessä satakunta keikkaa ravintoloissa, häissä, yritysjuhlissa, syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja muissa tilaisuuksissa tehnyt cover-bilebändi Helsingistä. Bändi koostuu erittäin pitkän kokemuksen omaavista, sekä palveluhenkisistä ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustetuista soittajista. Olemme luotettava valinta ja asiat hoituvat aina takuuvarmasti, miten on sovittu.

Teemme keikkaa aktiivisesti pääsääntöisesti yksityistilaisuuksissa, mutta olemme esiintyneet myös mm. Eckerö Line M/S Finlandian vakiobändinä sekä helsinkiläisen On The Rocksin 80’s -clubin housebandina.

Jatkuvasti laajeneva ohjelmistomme koostuu tutuista koti- ja ulkomaisista rock- ja pop-covereista. Tällä hetkellä reilusti yli 100 kappaleen listasta saadaan helposti koottua sopivat setit monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten myös erilaisiin teemabileisiin. (esim. 80’s rock, suomirock, hard’n heavy jne.)

  • Kokeneet ja taitavat soittajat
  • Soundit ja valot viimeisen päälle
  • Yli 100 kappaleen ohjelmisto
  • Osaamme viihdyttää ja teemme sen täysillä!
  • Luotettava valinta!