Soluttautuja

Soluttautuja

Kulttuuri, Standup

Soluttautuja
on elämyksellinen ohjelmanumero, josta puhutaan ja pitkään! Se jättää muistijäljen parhaassa tapauksessa koko lopun elämän ajaksi.


Tampere, Finland

Hintaluokka, euroa:

400-1000

koko ohjelma

Soluttautuja on elämyksellinen ohjelmanumero, josta puhutaan ja pitkään! Se jättää muistijäljen parhaassa tapauksessa koko lopun elämän ajaksi. 

Soluttautuja voi ilmestyä esimerkiksi yrityksen pikkujoulu tapahtumaan tai syntymäpäiville yrityksen uutena työntekijänä taikka juhlasankarin vanhana tai täysin uutena ystävänä.

Soluttautuja on olevinaan tuiki tavallinen tapahtuman osallistuja – jota hän ei tietystikään todellisuudessa ole. Soluttautuja hämmentää paikkaa mitä omituisemmilla jutuillaan.

Kyseessä voi olla esimerksi hahmo, joka ilmoittaa tulevansa yrityksen uudeksi johtajaksi heti kun vanha on saatu syrjäytettyä alta. Hänellä voi olla mitä omituisempia tietoja hallussaan, joilla hän tietysti kouluttaa kaikkia firman työntekijöitä, jotta ”homma saadaan ruotuun”. 

Hahmo räätälöidään tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. 

Ohjelmaan voidaan yhdistää myös noin 15min mittainen stand up veto, jolla saadaan tapahtuman osallistujat entistäkin paremmin osaksi ohjelmaa.

Kesto 1,5h-2,5h

Toimialueena Koko Suomi

Palautetta

”Mä en käsitä miten sulla voi pitää pokka noin hyvin!”
-Tapahtuman osallistuja

”Mä ajattelin, että onko tämä Kummelista, mutta totesin, että ei kyllä se on ihan tosissaan.”
-Yrittäjäjuhlan osallistuja