Taikashow pikkujouluihin

Taikashow pikkujouluihin

Taikurit, mentalistit

Taikashow pikkujouluihin. Oli sitten teemana joulun taikaa tai Las Vegas. Taikuus käy ohjelmanumeroksi monenlaisiin juhliin. Loistavaa estraditaikuutta tai aina kiehtovaa lähitaikuutta juhlavieraiden joukossa kierrellen.


Kuopio, Suomi

Hintaluokka, euroa:

400-1000

koko ohjelma

Taianomainen pikkujouluilta
Taikuri Tapio Salomaan stand up-taikashow sisältää visuaalisia ja todella hämmästyttäviä taikatemppuja hauskoilla jutuilla höystettynä. Välineinä käytetään usein jokaiselle tuttuja esineitä kuten sanomalehtiä, pulloja, sateenvarjoa, miekkaa, silinterihattua, suuria pelikortteja, värikkäitä huiveja jne. Hänen esittämänsä narutemput ovat alan parhaita. Mentalismiakaan unohtamatta. Tapio ottaa yleisöstä avustajia mukaan ohjelmanumeroihin. Tapio on todellinen “mystiikan mestari ja mustan magian maisteri”. Hän on ollut ammattitaikuri yli 20 vuotta ja on moninkertainen taikuuden SM-kilpailuiden mitalisti. Tapsa on esiintynyt myös TV:ssä, viimeksi Talent Suomi-kilpailussa 2020.
Tapion ohjelmistossa on myös aina kiehtovaa lähitaikuutta. Lähitaikuudessa näette hämmästyttävää taikuutta aivan silmien alla, jota Tapio esittää kierrellen juhlavieraiden joukossa tunnelman kohottajana ruokailun, jälkiruoan tai vapaan seurustelun aikana. Lähitaikuutta esitetään pienillä välineillä, kuten pelikorteilla, seteleillä, sormuksilla, nyörillä, palloilla, arpakuutiolla. Taikuus tapahtuu jopa katsojan omissa käsissä. Esityksen huipentaisi hauska ja mukaansatempaava stand up-taikashow estradilta. Yhdistelmätaikuudessa näette molemmat taikuuden lajit. Tapiolla on omaa erikoisohjelmaa koko perheelle.
Stand up-taikashow’n kesto noin 30 min.
Tapahtumissa esim. 2-3 x n. 20 min. 
Lähitaikuuden kesto sopimuksen mukaan (esim. 100 hlöä/tunti).